Rengeteg diák áll idén is az érettségi előtt. Viszont fontos megemlítenünk azt a tényt, hogy a gazdasági és az anyagi helyzetek, hátterek az elmúlt évekhez képest romlottak, így nem mindegy, hogy milyen könyvekből tanulunk, és persze, hogy mennyiért szerezzük be azokat a felkészüléshez.

Az MRO HISTORIA Könyvkiadó árkategóriákat tekintve jó pozícióban áll, de ennek ellenére folyamatosan akciót hirdet.

Érettségire felkészítő szakkönyveire állandó, 15%-os kedvezményt ad, így például egy magyar feladatsoros, 1890 Ft-os kiadvány csupán 1600 Ft-ba kerül.

A 3 fő tantárgy, tehát a matematika, magyar és történelem könyvek mindegyikéből létezik olyan verzió, mely közép és emelt szinten olyan feladatsorokat láttat és gyakoroltat, melyek egy érettségi vizsgának is egy az egyben megfelelnének. De nagy örömünkre így van ez angol nyelvből is! Ezek ezért a legkeresettebb könyvtípusok.

Bővebb információért, a kedvezményekért és a könyvfajtákért látogassatok el a www.felvesznek.hu weboldalra.

 

Szerző: Kakuk Móni  2010.03.12. 09:55 Szólj hozzá!

Címkék: blog angol érettségi középiskola ajánlat középszint egyesült királyság tankönyv emelt szint

A bejegyzés trackback címe:

https://angolerettsegi.blog.hu/api/trackback/id/tr41833517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása