Az angol általános középfokú nyelvvizsgára készülőknek hasznosak lehetnek a következő mintafeladatsorok, amelyek a BME Nyelvvizsgaközpont honlapjáról is szabadon letölthetőek.

Az írásbeli vizsga feladatsor és megoldókulcs:

angol_kozep_irasbeli_feladat_net.pdf   

angol_kozep_irasbeli_kulcs_net.pdf   

Szóbeli témák:

temalista_angol_kozep.pdf  

Hallgatás:

angol_kozep_magno_feladat_net.pdf

angol_kozep_hanganyag.mp3

angol_kozep_magno_kulcs_net.pdf

A BME Nyelvvizsgaközpont akkreditált nyelvvizsgaközpont, ami azt jelenti, hogy a központ által kiállított nyelvvizsga bizonyítványok államilag elismert nyelvvizsgának számítanak. A nyelvtanulás megkezdése előtt érdemes olyan nyelviskolát választani, amelyik ezt az akkreditációt megszerezte, így biztos lehetsz abban, hogy a megszerzett nyelvvizsgád államilag elismert lesz, így nem fognak érni kellemetlen meglepetések.

Az akkreditációval kapcsolatos kérdéseidre az Oktatási Hivatal Nyelvvizsgáztatási Akkreditációs Központjában (www.nyak.hu) kaphatsz választ, illetve tájékozódhatsz a Magyarországon működő akkreditációs vizsgaközpontok listájáról.

 

Szerző: MRO  2009.09.15. 12:45 Szólj hozzá!

Címkék: angol nyelvvizsga tankönyv

A bejegyzés trackback címe:

https://angolerettsegi.blog.hu/api/trackback/id/tr921383326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása