Az MRO HISTORIA Könyvkiadó két érettségire felkészítő kiadványának árát megváltoztatta a napokban. 

Az Angol érettségi feladatsor-gyűjtemény – Középszinten és az Angol érettségi feladatsor-gyűjtemény – Emelt szinten című könyvek a régi 1890 Ft-os árat elhagyták, és immáron 2190 Ft-ba kerülnek. 

Viszont fontos megjegyeznem, hogy honlapunkon, a www.felvesznek.hu weboldalon állandó, 15%-os kedvezmény jár a kiadványokra, így kedvezményes áruk 1860 Ft. 

A kiadványok sajátossága, hogy 10 db olyan teljes értékű feladatsort tartalmaznak külön közép és külön emelt szinten, amelyek egy az egyben érettségire felkészítő minta feladatsorok alapján gyakoroltatnak a vizsgára. Ezáltal nem találkozol olyan (haszontalan) feladattal, amely ne fordulhatna elő akár a mostani érettségin is. ’Mi csak azt gyakoroltatjuk, ami számodra kell és szükséges!


Vincze Zsolt – kiadó értékesítési vezetője

Szerző: Kakuk Móni  2010.03.26. 15:58 Szólj hozzá!

Címkék: blog újdonság angol érdekesség érettségi nyelvvizsga ajánlat módszer továbbtanulás tankönyv emelt szint

A bejegyzés trackback címe:

https://angolerettsegi.blog.hu/api/trackback/id/tr971870863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása