2009. novemberében újdonságként jelent meg az MRO HISTORIA Könyvkiadó gondozásában az Angol nyelvhelyességi gyakorlókönyv a középszintű érettségihez. A 2009. májusi angol középszintű írásbeli érettségin egy új feladattípus jelentkezett. A kiadvány hatalmas előnye, hogy 25 nyelvhelyességi feladatsort tartalmaz, amelyek végig gyakorlása biztos sikert jelent az érettségi előtt álló diákok számára. Az angol középszintű érettségi írásbeli részeinek nagy része maradt a régiben, viszont e változás sokaknak újdonságként jelentkezhet, így a könyv beszerzése és annak kitöltése fontos lehet sokak számára. Az érettségire való felkészülés már a téli szünetben aktuális lehet, de legkésőbb január, február környékén meg kell kezdeni a tanulást.

Kiadónk új könyvét bátran keressék a nagyobb könyvesboltokban (Alexandra, Libri, Líra), de természetesen kisebb üzletek is előszeretettel tartják könyveinket.

Bővebb információ a könyvesboltokról: http://www.felvesznek.hu/content02/konyveink/konyvesbolti_partnereink_listaja.php 

A kiadványról több információ, leírás a www.felvesznek.hu weboldalon megtalálható!

Vincze Zsolt

 

Szerző: Kakuk Móni  2009.12.04. 15:50 Szólj hozzá!

Címkék: blog újdonság angol iskola felvételi középiskola ajánlat középszint módszer tankönyv

A bejegyzés trackback címe:

https://angolerettsegi.blog.hu/api/trackback/id/tr171645406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása